Catalan Basque English French Galician German Spanish

Hemeroteques Illes Balears

HEMEROTEQUES AMB PUBLICACIONS DE LES ILLES BALEARS

-Biblioteca Virtual de Prensa Histórica

La Biblioteca Virtual de Prensa Historica del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport del Govern d’Espanya és un dels reculls més importants a nivell estatal de premsa antiga. Tot i que és d'àmbit estatal, cal ressanyar que en ella s'hi  inclouen més de 2.000 capçaleres digitalitzades entre 1753 i 2012 de tot el territori espanyol. Pel que fa a les Illes Balears s’hi troben 123 publicacions. En alguns casos també permet fer cerques.

- Biblioteca Digital de les Illes Balears

La Biblioteca Digital de les Illes Balears és una eina de la Universitat de les Illes Balears que inclou revistes i monografies  universitàries, publicacions científiques, hemeroteca, fons antic, reculls estadístics sobre les Illes Balears i sobre cooperació al desenvolupament i afers socials. En l’apartat d’hemeroteca trobam les publicacions de l’Associació de Premsa Forana, l’hemeroteca del municipi de Sineu i una sèrie de publicacions diverses  del segle XIX i XIX.

-. Biblioteca Digital d’Andratx

La Biblioteca Digital d’Andratx recull les publicacions editades en aquest municipi del Ponent de Mallorca. Les capçaleres que es poden consultar són: Andraitx (1920-1971), Pueblo de Andraitx  (1913-1923), Pariatge  (1979-1980),  París-Baleares (1954-1998),  N’Alí: La revista de la comarca de Ponent (1986-1998) i N’Alí: La revista del municipi d’Andratx (1999-…).

- Hemeroteca de la Biblioteca Digital de España

La Biblioteca Digital de España disposa d’una hemeroteca digital que permet cercar per camps. Aquesta opció inclou 15 publicacions de les Illes Balears que en alguns casos només es poden trobar en aquest lloc.