Catalan Basque English French Galician German Spanish

II Seminari de Protecció i Projecció del Patrimoni Periodístic de Menorca, Eivissa i Formentera

 

Clicant sobre el títol de les conferències trobareu el contingut de les intervencions en format PDF

Programa

17:05 Presentació a càrrec del Dr. Antoni Marimon Riutort, investigador responsable de l’Acció Especial

17:10 Inauguració a càrrec del Dr. Miquel Josep Deyà Bauzà, director general d’Universitats, Recerca i Transferència del Coneixement del Govern de les Illes Balears.

17:15 L’obra periodística d'un cronista viatger a Menorca: Esteve Amengual i Begovich a càrrec del Dr. Miquel Àngel Limón Pons, doctor en Periodisme i responsable de protocol de l’Ajuntament de Ciutadella.

17:30 L’evolució de la revista Eivissa durant el Franquisme a càrrec de la Dra. Rosa Rodríguez Branchat, doctora en Història

17:45 Una publicació singular: Poble de Formentera (1979-1980) a càrrec del Dr. Sebastià Serra Busquets, professor UIB-CESAG

18:00 L’hemeroteca Municipal d’Eivissa. Passat i futur a càrrec de Fanny Tur Riera, directora de l’Arxiu Històric d’Eivissa.

18:15 Les publicacions digitals d’Eivissa i Formentera a càrrec d’Ana Colomar Marí, responsable de l’Arxiu Històric d’Eivissa

18:30 Conservar el patrimoni periodístic de les Pitiüses. Una necessitat a càrrec del Dr. Antonio Viñarás, doctor en Història.

18:45 Les publicacions periòdiques de les Illes Balears a les hemeroteques de Barcelona a càrrec del Dr. Josep Maria Figueres Artigues, professor d’Història del Periodisme de la UAB.

19:00 Les publicacions periòdiques de les Illes Balears a les hemeroteques de Madrid a càrrec d’Elisabeth Ripoll Gil, doctoranda en Història i becària FPU. (presentació)

19:15  Taula de conclusions de l’Acció Especial R+D  073/2013 sobre Projecció i Protecció del Patrimoni Periodístic de Menorca, Eivissa i Formentera.

19:30 Cloenda del Seminari

Acció especial 2015

              

logoexposicio


Accés a les ponències